Modulaire robotcel

Modulaire robotcel
Modulaire robotcel
Modulaire robotcel

Modulaire robotcel

In onze modulaire robotcel zijn uw processen niet star aan de robot verbonden maar als separate stations binnen de cel opgesteld. De robot kan daardoor flexibel worden gekoppeld aan diverse proces- modules. Doordat deze naar behoefte kunnen worden uitgewisseld, heeft u maximale efficiëntie en flexibiliteit.


Deze door onszelf ontwikkelde modulaire robotcel functioneert op één basisframe. Eventuele productwissels vinden volledig geautomatiseerd plaats. De robot beweegt het product van module naar module, waardoor u in staat bent om meerdere processen te combineren in één cel.


Meebewegen
Het concept komt het beste tot zijn recht als er nieuwe producten en/of processen moeten worden toegevoegd. Ideaal wanneer u uw productie wilt laten meebewegen met ontwikkelingen op de markt. De ombouwkosten blijven hierbij beperkt.

Flexibel en efficiënt
Doordat de opstelling van de processen stationair is, blijft slijtage aan slangen en kabels tot een minimum beperkt. Bovendien zijn stationair opgestelde processen minder storingsgevoelig. Gunstig dus voor de betrouwbaarheid van de installatie en voor het beheersen van uw operationele kosten.

Aanpassen en uitbreiden
Zeker wanneer u niet weet welke producten en processen in de toekomst op u afkomen, is de modulaire robotcel een flexibele keuze die uw risico’s beperkt. De robotcel is immers gebaseerd op een basismodule die naar behoefte kan worden aangepast of uitgebreid met nieuwe modules.

U kunt daarvoor kiezen uit onze standaard modules met bewezen technologie. En desgewenst ontwikkelen we een module op maat voor u.

Vrijblijvend sparren?

Wilt u vrijblijvend sparren voor een efficiency verbetering van uw proces? Neem dan contact op met ons via:
+31-(0)478 510 004
OF VUL HET FORMULIER IN
  • Alle disciplines in eigen huis
  • Brede kennis van technologieën
Bekijk onze unieke werkwijze