Weerstandslassen

Weerstandslassen
Weerstandslassen
Weerstandslassen

Weerstandslassen

Van puntlassen en projectielassen tot condensator-ontladingslassen: we beheersen het weerstandslassen tot in de finesses. Bovendien kunnen we lastechnieken efficiënt met andere technieken combineren. U kunt dus altijd rekenen op een oplossing die volledig beantwoordt aan uw wensen.

 • Puntlassen
  Afhankelijk van de toepassing kiezen we voor óf een stationair lasproces óf een stationair product. Voor het puntlassen kennen we een groot aantal machineconcepten waarin we deze techniek kunnen toepassen.


 • Projectielassen
  Dankzij onze zelfontwikkelde toevoermethode voor lasmoeren behalen we een maximale efficiëntie en een zeer hoge snelheid: tot wel 2,8 seconden per moer. Hierbij wordt de moer tijdens het verplaatsen van het product in de elektrode geladen.


 • Condensator-ontladingslassen
  Voor het zwaardere werk zetten we condensator-ontladingslassen in. Hoewel hierbij hoge stroompieken worden gehaald, is waterkoeling op het product doorgaans niet nodig. Ondanks de hoge lasstromen is de aansluitwaarde klein en het stroomverbruik laag

Specials: unieke oplossingen
Naast deze weerstandslasmethodes bouwen we in eigen beheer ook specials: maatwerk lasproces-applicaties waarmee we verschillende weerstandslasprincipes en andere kerntechnologieën combineren. Dankzij onze grote variëteit in oplossingsconcepten hebben we altijd de oplossing in huis.

Vrijblijvend sparren?

Wilt u vrijblijvend sparren voor een efficiency verbetering van uw proces? Neem dan contact op met ons via:
+31-(0)478 510 004
OF VUL HET FORMULIER IN
Wij werken continu aan innovatieve producten. Bekijk een aantal van onze ontwikkelde oplossingen:

Dubbele puntlasmachineMeer info

Modulaire robotcelMeer info
 • Alle disciplines in eigen huis
 • Brede kennis van technologieën
Bekijk onze unieke werkwijze