Werkwijze

Vraagstelling

Heeft u een vraag over automatiseren? Wij bieden u een luisterend oor en zetten uw vraag om naar een levensvatbare projectdefinitie. Met uw kennis van uw producten en onze ervaring in de machinebouw versterken we elkaar gericht.

Verkenning

We gaan met u in gesprek om ons een goed beeld te vormen van uw eisen en wensen.  Door verder te kijken dan de basisvraag zorgen we ervoor dat onze oplossing aansluit bij uw bestaande processen.

Oplossing

We zoeken een oplossing die het beste bij uw product past. Daarbij zijn we niet gebonden aan standaard concepten.  Onze specialisten combineren bewezen technologieën en nieuwe ontwikkelingen om tot innovatieve oplossingen te komen.

Presentatie

We geven u volledig inzicht in alle elementen van uw oplossing. En we nodigen u uit om kritisch te zijn. Dat zet ons extra op scherp en motiveert ons om het idee nog verder te optimaliseren.

Offerte

Bent u tevreden over onze oplossing? Dan werken we een offerte uit, waarin we de techniek en alle afspraken beschrijven. Met andere woorden: wat krijgt u en wat kost het?

Akkoord

Als we tot overeenstemming zijn gekomen, leggen we de afspraken vast. We zien de overeenkomst als een kans om te bewijzen dat we uw verwachtingen waar kunnen maken. Zo creëren we een basis voor een langdurige relatie.

Ontwerp

Onze constructeurs duiken de diepte in. We werken ieder detail van uw machine uit tot een uitgekristalliseerd mechatronisch ontwerp. 

Bouw

We bouwen uw machine van de grond af aan in eigen beheer op. Natuurlijk houden we u op de hoogte van alle belangrijke ontwikkelingen in het bouwtraject.

Testen

We testen eerst de afzonderlijke functies van de machine. Daarna maken we producten om de kwaliteit, capaciteit en reproduceerbaarheid van de machine en de producten te beoordelen. Dat doen we vaak in samenwerking met uw operators: een effectieve wijze van optimalisatie en training!

Installatie
We installeren de machine turnkey bij op uw productielocatie, waar dan ook ter wereld. Daarbij zorgen we uiteraard ook voor scholing en training van uw medewerkers, zodat zij de machine goed kunnen beheren
Tevreden

We zijn pas tevreden als u dat ook bent. Daarom blijven we actief om ondersteuning te bieden, op locatie of via gerichte remote service.