Your Partner in Dedicated Solutions

Bezoek van Sten Nellen, winnaar ICV Junior Award Venrayse Ondernemers Prijzen

Laten zien wat wij zoal doen binnen ons bedrijf vinden we altijd leuk, zeker aan jongeren die geïnteresseerd zijn in techniek. Dat geldt absoluut voor Sten, die afgelopen week ons bedrijf bezocht. Hij bouwde en programmeerde op zijn twaalfde al een 3D printer van Lego en maakt sinds die tijd steeds meer indrukwekkende creaties. Op zijn YouTube kanaal Creative Mindstorms kun je deze gave projecten bekijken: https://www.youtube.com/c/CreativeMindstorms.

Sten heeft dan ook terecht de Junior Award van ICV gewonnen tijdens de uitreiking van de Venrayse Ondernemersprijzen vorige maand. Daarbij kreeg hij niet alleen een award, maar ook een Golden Ticket waarmee hij uitgenodigd is voor een bezoek aan alle leden van de ICV. Na een korte introductie over Manders Automation, heeft John Thijssen hem een rondleiding gegeven door het bedrijf. Daarbij kon Sten uiteraard rekenen op uitgebreide uitleg over alle projecten waar we op dit moment aan werken.

Sten, bedankt voor je bezoek en veel succes met alle toekomstige creatieve uitdagingen!

 

Bezoek van Sten Nellen, winnaar ICV Junior Award Venrayse Ondernemers Prijzen aan Manders Automation 1                    Bezoek Sten Nellen, winnaar ICV Junior Award Venrayse Ondernemersprijzen aan Manders Automation 2