Your Partner in Dedicated Solutions

Branches

We hebben oplossingen ontwikkeld voor klanten in veel verschillende branches en ons werkgebied kent vrijwel geen grenzen.
Om u inzicht te geven in de markten die wij bedienen, vindt u hieronder onze zes belangrijkste markten.

Automotive

De meeste van onze automatiseringsoplossingen zijn gericht op de productie van automotive producten. Binnen deze automotive sector bedienen we voornamelijk tier 1- en tier 2-klanten. Voor deze branche hebben we al oplossingen gecreëerd in elke categorie die we aanbieden: montage-automatiseringen, diverse verbindingsmachines, testapparatuur en ook modulaire oplossingen.

Elektronica

Enkele van onze grotere klanten zijn actief in de elektronicasector, voornamelijk gericht op de printindustrie. De oplossingen die we voor hen creëren, zijn veelal gericht op montage- en handlingtechnieken. We hebben echter ook ervaring met andere technieken die in de elektronica-industrie toepasbaar zijn, zoals verpakken en diverse verbindingstechnieken.

Life Science

In de steeds groter wordende industrie van Life Science is het van cruciaal belang om het aanbod op de vraag aan te laten sluiten en producten betaalbaar te houden voor eindklanten. We dragen graag bij aan deze doelen door automatiseringsoplossingen aan te bieden die zijn toegespitst op uw specifieke Life Science-oplossingen. Deze oplossingen kunnen bijvoorbeeld handling, verpakken, sealen en markeren omvatten.

Duurzame Energie

We kunnen verschillende processen automatiseren voor de alternatieve energie-industrie. Met onze montagemachines en -lijnen, onze handlingtechnieken en onze verbindingsoplossingen bent u zeker van een kosteneffectieve en kwalitatief hoogwaardige productie van uw zonnepanelen, warmtewisselaars en andere groene-energieproducten.

Bouwproducten

Automatisering in de bouwproductenbranche is zeer divers, net als onze klanten en hun producten in deze branche. Voor elk specifiek product creëren we een toegewijde oplossing. Van betonnen tegels tot roldeuren: wij zorgen ervoor dat uw bouwproducten precies kunnen worden geproduceerd zoals u dat wilt.

Agri & Voeding

Iedereen vindt het belangrijk dat voedsel op de juiste manier verwerkt wordt en dat dieren goed worden behandeld. Wij dragen daarom graag bij aan de agrarische en voedselverwerkende branche door productie-automatiseringen aan te bieden voor producten die in deze industrieën gebruikt worden.

Overige

Een groot gedeelte van onze klanten valt echter binnen andere sectoren dan die hierboven genoemd zijn. Omdat onze technieken enorm veelzijdig zijn, kunnen we ze toepassen in ontelbare markten en productieprocessen. We hebben alle competenties in huis: van engineering tot het testen van de machine. Dit betekent dat we niet beperkt zijn tot bestaande oplossingen, maar ook compleet nieuwe concepten kunnen creëren. Uw voordeel: een toegewijde productieautomatisering die volledig voldoet aan uw eisen en wensen.

Contact us

Geïnteresseerd in onze productie automatiseringen?

Laten we uw ideale oplossing bespreken!