Your Partner in Dedicated Solutions

Dedicated People

Dedication: toewijding, een volledige en oprechte toewijding aan een doel.

Ons doel is om een perfecte oplossing te creëren voor uw specifieke automatiseringsuitdaging.
Volledig toegewijd zijn aan dit doel betekent dat ieder van ons ernaar streeft om zijn of haar specialisme zo goed mogelijk te vervullen.

We doen dit door alle benodigde competenties in huis te houden en door consequent onze eigen werkwijze toe te passen.

We hebben er bewust voor gekozen om alle disciplines die nodig zijn voor een industrieel automatiseringsproject in huis te houden. Hierdoor zijn wij flexibel, kunnen wij ons snel aanpassen en kunnen wij uw dynamiek op de voet volgen. Dit stelt ons in staat om een ​​automatiseringsoplossing te creëren die perfect aansluit bij uw wensen, terwijl we de introductietijd die nodig is voor uw nieuwe producten tot een minimum beperken.

Ons uitgangspunt is voor elk project altijd hetzelfde: een blanco blad waarop we uw wensen opschrijven. Van daaruit zetten we onze expertise, ervaring en enthousiasme in om een oplossing te vinden die uw verwachtingen overtreft. We volgen elf stappen om ervoor te zorgen dat u volledig tevreden bent met uw nieuwe productieautomatisering.

Wij zijn onderdeel van de Manders Group: een groep van acht onafhankelijke bedrijven in verschillende disciplines. Met meer dan 350 medewerkers opereren we vanuit Nederland, België, Roemenië, India en de Verenigde Staten.

We houden u graag op de hoogte van belangrijke gebeurtenissen binnen ons bedrijf. Bekijk het laatste nieuws, of lees artikelen uit ons archief.

Interested in working with us?

Geïnteresseerd in ons aanbod?

Laten we uw perfecte oplossing bespreken!

Wil jij onderdeel worden van ons bedrijf?