Your Partner in Dedicated Solutions

Mechatronica | Limburg | Venray | hbo | fulltime 

Ben jij onze nieuwe Teamlead Control die graag een sturende en uitvoerende rol combineert?

Wij zijn Manders Automation en wij ontwikkelen en bouwen oplossingen voor de industriële productie-automatisering. We maken deze installaties volledig naar de specifieke eisen en wensen van iedere klant. Dit doen we al meer dan 35 jaar en ondertussen met zo’n 60 collega’s. Alle benodigde competenties voor het realiseren van onze projecten hebben we in eigen huis: van engineering tot en met after-sales service. Werken bij Manders betekent oplossingsgericht, betrokken en vooral toegewijd zijn om samen met je team de klant de beste oplossing te leveren.

Wat je bij ons komt doen

Als Teamlead Control ben je verantwoordelijk voor een team van 8 Control Engineers. Je begeleidt, adviseert en ondersteunt de Control Engineers, waarbij kwaliteit, planning en budget de belangrijkste stuurelementen zijn. Je bent in staat om een goede planning te maken, de juiste competenties van de Control Engineers te koppelen aan opdrachten en  je bent verantwoordelijk voor een optimaal functionerende afdeling waarbij continu verbeteren een belangrijk uitgangspunt is. 

Naast je leidinggevende taken ben je zelf ook bezig met het uitvoeren van projecten. Dit betekent dat je, samen met het projectteam, probleemstellingen van de klanten analyseert, de software ontwerpt, test en installeert bij onze klant.

 

Wat wij van jou vragen

- Collega's kunnen coachen
- Plannen en organiseren
- Kwaliteitsgericht zijn
- Besluitvaardig zijn
- Stressbestendig zijn
- Goede Engelse en Duitse communicatieve vaardigheden
- Minimaal een hbo-diploma
- Kennis van PLC & robotica en van programmeertalen die van toepassing zijn binnen de mechatronica
- Minimaal 5 jaar werkervaring als Control Engineer. Ervaring als leidinggevende is daarbij een pré.

 

Arbeidsvoorwaarden

We passen de CAO voor metaalbewerkingsbedrijven (klein metaal) toe. Dit betekent onder andere een marktconform salaris, 25 vakantiedagen, 13 ADV dagen en een goede pensioenregeling. Investeren in onze medewerkers vinden we belangrijk, dus bieden we je graag ook een goed opleidingsplan.

 

Lijkt je dit wat?

Ben je al helemaal enthousiast en zie je jezelf al bij ons werken? Stuur dan je CV en motivatie naar Cindy Hendriks, HR: hrm@mandersautomation.nl. Ook als je eerst nog vragen hebt, staan we je graag te woord via +31(0)478 510 004 of via e-mail. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Wil je eerst nog meer lezen over hoe wij werken?