Your Partner in Dedicated Solutions

Mechatronica | Limburg | Venray | mbo+ | fulltime 

Ben jij onze nieuwe Technisch Inkoper die de inkoopafdeling verder professionaliseert?

Wij zijn Manders Automation en wij ontwikkelen en bouwen oplossingen voor de industriële productie-automatisering. We maken deze installaties volledig naar de specifieke eisen en wensen van iedere klant. Dit doen we al meer dan 35 jaar en ondertussen met zo’n 60 collega’s. Alle benodigde competenties voor het realiseren van onze projecten hebben we in eigen huis: van engineering tot en met after-sales service. Werken bij Manders betekent oplossingsgericht, betrokken en vooral toegewijd zijn om samen met je team de klant de beste oplossing te leveren.

Wat je bij ons komt doen

Als onze Technisch Inkoper zorg je ervoor dat materialen, onderdelen en diensten ingekocht worden. Om dit op een succesvolle manier te doen, zijn kwaliteit, planning en budget je belangrijkste stuurelementen. Voor onze leveranciers ben jij het gezicht van Manders. Het onderhouden van deze relaties geeft jou energie, net als goede onderhandelingen. Jij doet dan ook je uiterste best om zowel te investeren in de relatie als onze belangen te behartigen.

 

Wat wij van jou vragen

- Een energieke houding
- Overtuigingskracht
- Stressbestendigheid
- Resultaatgericht zijn
- Initiatief nemen
- Goede Engelse en Duitse communicatievaardigheden
- Minimaal een mbo-diploma aangevuld met functiegerichte cursussen
- Minimaal 5 jaar werkervaring als inkoper is een pré

 

Arbeidsvoorwaarden

We passen de CAO voor metaalbewerkingsbedrijven (klein metaal) toe. Dit betekent onder andere een marktconform salaris, 25 vakantiedagen, 13 ADV dagen en een goede pensioenregeling. Investeren in onze medewerkers vinden we belangrijk, dus bieden we je graag ook een goed opleidingsplan.

 

Lijkt je dit wat?

Ben je al helemaal enthousiast en zie je jezelf al bij ons werken? Stuur dan je CV en motivatie naar Martine, afdeling HRM: info@mandersautomation.nl. Ook als je eerst nog vragen hebt, staan we je graag te woord via +31(0)478 510 004 of via e-mail. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Wil je eerst nog meer lezen over hoe wij werken?