Your Partner in Dedicated Solutions

Limburg | Venray | mbo/hbo | fulltime 

Als onze nieuwe Technisch Schrijver / Veiligheidsfunctionaris...

...zorg jij dat onze klanten een goede machinehandleiding ontvangen die voldoet aan alle wettelijke richtlijnen en veiligheidsnormen. Daarnaast ben jij een vraagbaak als het gaat over de veiligheid van installaties en adviseer je gevraagd en ongevraagd over de verbetering van ergonomie, veiligheid en gezondheid. Jij wordt enthousiast van projecten waarvan er niet één hetzelfde is, omdat wij al onze machines maken op basis van de specifieke eisen en wensen van iedere klant. Daarnaast werk je prettig samen met je collega's in een projectteam, maar ben je tegelijkertijd ook in staat veelal zelfstandig te werken.

Deze vaardigheden omschrijven jou:

- Mbo/hbo werk- en denkniveau met ervaring in de richting van Mechatronica, Werktuigbouw en/of Elektronica
- Jij kunt veiligheidsvalidaties uitvoeren en beoordelen, bij voorkeur door middel van een tool als SISTEMA (of je bent bereid dit te leren)
- Je kunt goed mondeling en schriftelijk communiceren in het Nederlands. Teksten maken in het Engels of Duits is voor jou ook geen enkel probleem.

Verder heb je kennis van en ervaring in de machinebouw, heb je overtuigingskracht en kun je structureel en accuraat werken.

 

Dit kun je van ons verwachten:

Een stabiele en prettige werkomgeving, waarin wij je aanmoedigen je te blijven ontwikkelen. Het team waarin je komt te werken, bestaat uit ruim 15 mechanical, elektro en control engineers. Zij zijn echte teamplayers en streven ernaar alle projecten naar volle tevredenheid van de klant af te ronden. 

Natuurlijk bieden we je een marktconform salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder:

  • 25 vakantiedagen en 13 ADV-dagen
  • Uitzicht op een vast dienstverband
  • Goede ontwikkelmogelijkheden
  • Een collectieve ziektekostenverzekering
  • Een prima pensioensregeling

 

Lijkt je dit wat?

Ben je al helemaal enthousiast en zie je jezelf al bij ons werken? Stuur dan je CV en motivatie naar Cindy Hendriks, HR: hrm@mandersautomation.nl. Ook als je eerst nog vragen hebt, staan we je graag te woord via +31(0)478 510 004 of via e-mail. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Wil je eerst nog meer lezen over hoe wij werken?