Your Partner in Dedicated Solutions

Ons doel is om u compleet tevreden te maken met de productie automatisering die we voor u creëren. We zijn uiteraard dus niet tevreden met een project totdat u dat bent.
Om ervoor te zorgen dat we beiden gelukkig zijn met het resultaat, volgen wij deze elf stappen.

Vraagstelling

Heeft u een vraag over automatiseren? Wij bieden u een luisterend oor en zetten uw vraag om naar een levensvatbare projectdefinitie. Met uw kennis van uw producten en onze ervaring in de machinebouw versterken we elkaar gericht.

Verkenning

We gaan met elkaar in gesprek zodat al uw eisen en wensen duidelijk worden. Door verder te kijken dan de basisvraag zorgen we ervoor dat onze oplossing aansluit bij uw bestaande processen.

Oplossing

We zoeken een oplossing die het beste bij uw product past. Daarbij zijn we niet gebonden aan standaard concepten. Onze specialisten combineren bewezen technologieën en nieuwe ontwikkelingen om tot innovatieve oplossingen te komen

Presentatie

We geven u volledig inzicht in alle elementen van uw oplossing. En we nodigen u uit om kritisch te zijn. Dat zet ons extra op scherp en motiveert ons om het idee verder te optimaliseren.

Offerte

Bent u tevreden over de oplossing die we voorstellen? Dan werken we een offerte uit, waarin we de techniek en alle afspraken beschrijven. U krijgt zo een compleet en duidelijk beeld van wat u krijgt en wat het kost.

Akkoord

Wanneer u akkoord gaat met de offerte, leggen we de afspraken vast. We zien deze overeenkomst als een kans om te bewijzen dat we uw verwachtingen waar kunnen maken. We creëren zo graag een basis voor een langdurige relatie.

Ontwerp

Onze constructeurs duiken de diepte in. We werken ieder detail van uw machine uit tot een perfect mechatronisch ontwerp.

Bouw

We bouwen uw machine van de grond af aan in eigen beheer op. Natuurlijk houden we u op de hoogte van alle belangrijke ontwikkelingen in het bouwtraject.

Testen

We testen eerst de afzonderlijke functies van de machine. Daarna maken we producten om de kwaliteit, capaciteit en reproduceerbaarheid van de machine en de producten te beoordelen. Dat doen we vaak in samenwerking met uw operators: een effectieve wijze van optimalisatie en training!

Installatie

We installeren de machine turnkey op uw productielocatie, waar dan ook ter wereld. Daarbij zorgen we uiteraard ook voor scholing en training van uw medewerkers, zodat zij de machine goed kunnen beheren.

Tevreden

Alleen wanneer u compleet tevreden bent met de oplossing die we geleverd hebben, zijn wij dat ook. We doen er alles aan om u de perfecte oplossing te leveren, voor nu en voor in de toekomst. Dat is ook waarom we u blijven ondersteunen op de achtergrond en gewenste support leveren via remote service of op uw locatie

Interested in what we have to offer

Geïnteresseerd in ons aanbod?

Laten we uw perfecte oplossing bespreken!

Wilt u weten hoe wij projecten realiseren?