Your Partner in Dedicated Solutions

Bedankt Huub!

Begin volgend jaar gaat onze collega Huub van den Heuvel na 37 jaar bij Manders stoppen met werken. Op 1 april 1986 kwam hij officieel bij ons in dienst. Hij kwam vanuit de bouw, dus het was even wennen en omscholen van centimeter naar millimeter en vaak nog nauwkeuriger. Na enige tijd op de verspaningsafdeling gewerkt te hebben, heeft hij de stap gemaakt naar een functie als machinemonteur en in 1994 uiteindelijk naar werkvoorbereider.

Deze rol was Huub op het lijf geschreven. Hij heeft zo jarenlang de inkoop van alle materialen en gereedschappen verzorgd en geregeld dat de logistiek van spullen vanuit engineering naar de werkplaats gestroomlijnd verliep. Daarnaast hebben we hem ook meerdere malen als projectverantwoordelijke ingezet vanwege zijn enorme kennis en ervaring. De gedrevenheid van Huub heeft er voor gezorgd dat klanten tijdig hun machines geleverd kregen en dat we nu nog steeds met deze klanten mogen werken.

Gaande de jaren is hij al wat minder gaan werken om lekker thuis te kunnen klussen en van zijn kleinkinderen te kunnen genieten. Voor Huub is nu het moment gekomen dat hij dit full-time mag gaan doen. Maar eerst hebben we afgelopen vrijdag nog een gezellig afscheidsfeestje met hem gevierd.

Huub, bedankt voor jouw jarenlange inzet en collegialiteit. We wensen je heel veel plezier en geluk met alle vrije tijd die je nu aan leuke hobby’s en familie kunt besteden. Geniet ervan!

Afscheid Huub van den Heuvel - Huub met kaart               Afscheid Huub van den Heuvel - Toespraak John Thijssen

 

 

Afscheid Huub van den Heuvel - cadeau personeel