Your Partner in Dedicated Solutions

We hebben een snelle methode ontwikkeld om producten te lassen: onze Duo Weerstandslas Machine. De twee cellen van de machine kunnen verschillende weerstandslastechnieken tegelijkertijd uitvoeren. De basis van de machine is universeel, de gereedschappen zijn productspecifiek. Uw voordeel: een snellere en efficiëntere productie. 

Hoe het werkt

De Duo Weerstandslas Machine werkt eenvoudig: terwijl het ene product gelast wordt in de eerste kamer, kan de operator in de tweede kamer een product uitnemen en een nieuw product inleggen. Wanneer het lasproces gestart wordt in de tweede cel, kan de operator ondertussen terug naar de eerste cel en begint het proces weer opnieuw.

 

Verschillende onderdelen

Met de Duo Weerstandslas Machine kunnen niet alleen twee verschillende lasprocessen tegelijkertijd uitgevoerd worden, ook kunnen twee verschillende producten tegelijkertijd verwerkt worden. De standaardmachine is voorzien van een middenfrequent gelijkstroom-lasbron met geïntegreerde procescontrole voor het verkrijgen van een kwalitatief beheersbaar lasproces.

 

De voordelen
  • Korte cyclustijden
  • Geschikt voor het combineren van verschillende lasprocessen, bv. puntlassen en projectielassen
  • Beperkte vloeroppervlakte
  • Geschikt voor grote productieoplagen
  • Het combineren van verschillende producten in één proces is mogelijk

 

 

Duo Resistance Welding Machine

Geïnteresseerd in onze Duo Weerstandslas Machine?

Laten we uw ideale oplossing bespreken!