Your Partner in Dedicated Solutions

Bedankt Huub!

Afgelopen vrijdag hebben we met een feestje afscheid genomen van Huub, die vanaf nu gaat genieten van zijn pensioen. Zestien jaar geleden, in 2007, is hij bij ons in dienst getreden als technisch documentalist. Dit is hem goed bevallen, want deze rol heeft hij tot op de dag van vandaag uitgevoerd. Daarnaast voelt Huub zich erg thuis in het onderwijs en geeft hij zijn technische kennis al jaren ’s avonds door in de les.

De functie van documentalist betekende voor Huub niet alleen het schrijven van handleidingen. Hij had ook nog een heleboel neventaken bij ons. Zo was hij kennisdrager en een vraagbaak voor machine-veiligheidsvraagstukken, onderhield hij contacten met leveranciers van printers en plotters en was hij ook troubleshooter voor deze apparaten. Verder beheerde hij bijvoorbeeld normen en richtlijnen, verzorgde hij een beheersbaar archief en zorgde hij dat dit regelmatig opgeschoond werd.

Zo heeft hij ervoor gezorgd dat er een heleboel projecten op de juiste manier verlopen zijn. We weten niet precies hoeveel materiaal er sinds 2007 door Huub is verwerkt, maar als we wat moeten schatten, dan zijn er een kleine 1.000 orders van serieus formaat door zijn handen gegaan.

Huub, bedankt voor alles wat je voor ons betekend hebt. We wensen je veel plezier met je vrije tijd, je hobby’s en je familie. En zoals al op je shirt geschreven staat: We won’t ask you to do a damn thing. Geniet ervan!

Huub          Huub

Huub          Huub