Your Partner in Dedicated Solutions

Jubilea John Daniëls en Luuk Peeters

 

🎉 Van harte gefeliciteerd Luuk en John! ðŸŽ‰

Afgelopen tijd hebben twee van onze software engineers een mijlpaal bereikt. Luuk Peeters werkt al 10 jaar bij Manders en John Daniëls is 5 jaar geleden als Manders-collega aan de slag gegaan.

Luuk is bij ons begonnen vanuit zijn mechatronische opleiding met vakrichting elektrotechniek. Al vanaf het begin staat hij heel zelfstandig in zijn werk, maar is hij zeker ook een echte team player die altijd bereid is collega’s, klanten en andere relaties te woord te staan en te helpen. In de afgelopen 10 jaar heeft hij al voor veel projecten de software verzorgd en leven in de machines gebracht, variërend van kleine tot heel grote projecten.

John is ook vanuit een mechatronische opleiding bij ons begonnen, maar eerst als inlener. Al snel was het duidelijk dat hij goed bij ons past en zo is hij al na een half jaar officieel gestart als software engineer. Als persoon is hij erg behulpzaam en bereid om in te springen voor collega’s. Met zijn vasthoudendheid en doorzettingsvermogen drukt hij problemen de kop in zodat de klant met onze machine aan de slag kan.

Luuk en John, bedankt voor jullie inzet de afgelopen jaren en van harte gefeliciteerd met deze jubilea. Op naar de volgende!

 

Jubilea Luuk en John