Your Partner in Dedicated Solutions

Vier jubilea bij Manders Automation

 

🎉 Vier keer hoera! 🎉

Deze maand hebben maar liefst vier collega’s een jubileum bij Manders gevierd. Wilbert, Yvonne, Joep en Peter, bedankt voor jullie inzet en van harte gefeliciteerd met deze mijlpalen!

 

Jubileum Wilbert

Wilbert is van deze vier al het langst onze collega; hij werkt nu 35 jaar bij Manders. In 1988 begon hij als verspaner/machine bankwerker. In de eerste jaren heeft hij dan ook veel verspaand en gelast. Daarna kwamen daar ook meer montagewerkzaamheden bij en vanaf 2018 is Wilbert de functie van  Field Service Engineer gaan vervullen. Met de schat aan ervaring die hij sinds het begin op heeft gebouwd, weet hij precies wat er nodig is om de machines bij onze klanten goed te laten blijven draaien.

 

Jubileum Yvonne

Yvonne vierde dit jaar haar 30-jarig jubileum in ons team. In 1993 is ze bij Manders in dienst gekomen als administratief medewerker/secretaresse. Ze was toen meteen verantwoordelijk voor álle administratieve taken, maar ook voor andere zaken als de kantine en beursbezoeken. Gelukkig zijn er in de afgelopen 30 jaar meer collega’s bijgekomen om de taken mee te delen, maar de activiteiten van Yvonne blijven divers. Zo zet ze zich ook al jaren met veel plezier in voor de personeelsvereniging.

 

Jubileum Joep

Joep is tien jaar geleden bij ons begonnen als technisch trainee. Als schoolverlater heeft hij eerst een periode een leerweg in de fabriek doorlopen en daarna is hij aan de slag gegaan als tekenaar. In de jaren daarna is Joep steeds verder gegroeid op de engineeringsafdeling. Eerst naar tekenaar constructeur, daarna naar hoofdconstructeur, in 2021 naar afdelingshoofd engineering en vanaf 2023 heeft hij ook de elektro-engineering en documentatie onder zijn hoede genomen.   

 

Jubileum Peter

Peter heeft dit jaar de eerste mijlpaal van 5 jaren bij Manders bereikt. In 2018 zochten we een aanvulling op ons montageteam en Peter heeft zich toen bij ons gevoegd als elektromonteur. Na een aantal jaren is hij de uitdaging aangegaan om zijn activiteiten aan te vullen met elektro-engineering. Deze rol als elektro-engineer/monteur vult hij heel flexibel en meedenkend in, waarbij we merken dat theorie en praktijd heel goed samen gaan. Daar zijn we als Manders natuurlijk erg blij mee.