Your Partner in Dedicated Solutions

10-jarig jubileum Ben Koolen

 

🎉 Van harte gefeliciteerd Ben! 🎉

Tien jaar geleden, in april 2013, heeft Ben Koolen zich bij ons team gevoegd, dus hebben we afgelopen week even stil gestaan bij deze mijlpaal.

In 2013 was er bij Manders behoefte aan een leider voor het totale mechatronicateam. Ben zag dit als een mooie uitdaging en heeft daar op zijn eigen manier vorm aan gegeven. De combinatie van alle engineeringsdisciplines paste hem goed en hij kon veel van zijn opgedane kennis toepassen. Maar hij heeft zijn kennis ook verder uitgebreid. Bijvoorbeeld rondom de CE machinerichtlijnen, zodat hij de collega’s van zijn afdeling daarin goed kon ondersteunen. Naast deze werkzaamheden is Ben ook praktijkopleider. Met zijn ervaring heeft hij al menig student ondersteund bij een stage- of afstudeerproject zodat ze dit met succes konden afronden.

Een tijd geleden hebben we samen met Ben besloten om zijn “span of control” wat te verminderen en zijn taken meer te verdelen, omdat hij graag ruimte wilde maken voor jonge talenten. Ben vindt het wel nog te vroeg om met pensioen te gaan en thuis achter de geraniums te kruipen, dus neemt hij de komende jaren de functie van documentalist van Huub Craenmehr over.

Ben, bedankt voor jouw inzet en van harte gefeliciteerd met dit jubileum!

 

Jubileum Ben Koolen          Jubileum Ben Koolen