Your Partner in Dedicated Solutions

15-jarig jubileum Huub Craenmehr

 

🎉 Gefeliciteerd Huub! 🎉

Huub is 15 jaar geleden bij ons gestart als technisch documentalist. Hij heeft de documentatie al gauw naar zijn eigen hand gezet en daarmee naar een hoger plan getrokken. Daarmee heeft hij de standaard gecreëerd voor Manders Automation zoals we die nu kennen. De machines die hij allemaal beschreven heeft, zijn er te veel om op te noemen, en het aantal teksten en foto’s dat hij verwerkt heeft, is niet in te schatten. Maar één ding is duidelijk: het zijn er héél veel.

Naast de documentatie is Huub zich ook al snel gaan ontfermen over de veiligheid van de machines. Hij heeft ‘de bijbel van de veiligheid’ (het handboek van de machinerichtlijn) dan ook al vaak geraadpleegd om zo goede adviezen te kunnen geven aan collega’s. Het opstellen van een RIE (Risico Inventarisatie en Evaluatie) is iets wat hij steeds beter leerde uitwerken. Al is hij altijd van mening dat het nog beter kan.

Huub, bedankt voor wat je deze 15 jaar voor ons betekend hebt, en we wensen je nog een leuke tijd tot aan je pensioen! 🎉