Your Partner in Dedicated Solutions

25-jarig jubileum Ingrid Lammers

 

🎉 Van harte gefeliciteerd Ingrid! 🎉

Afgelopen vrijdag hebben we bij Manders weer een mooi jubileum mogen vieren. Deze maand is het namelijk 25 jaar geleden dat Ingrid bij de mandersgroup is begonnen.

Op 1 mei 1999 is Ingrid gestart als secretaresse bij Manders Industries. Twee jaar later heeft ze de overstap gemaakt naar Manders Automation in de rol als directiesecretaresse en assistente sales. Ingrid heeft in deze beginperiode de introductie van ons ERP-systeem meegemaakt en is daarna ook onze kennisdrager van dit systeem geworden. Met vragen kunnen we gelukkig ook altijd bij haar terecht zodat het systeem goed blijft werken.

Daarnaast heeft Ingrid in de afgelopen 25 jaar ook organisatorisch veel voor ons betekend. Meerdere bedrijfsfeesten en -uitstapjes en edities van Kies Techniek Venray zijn een succes geworden dankzij Ingrids inzet. 

Ingrid, bedankt dat je al 25 jaar een enthousiaste, hardwerkende en loyale collega van ons bent waar we altijd op kunnen rekenen. Van harte gefeliciteerd met dit jubileum en op naar nog vele mooie jaren in ons team! 🥂

 

Ingrid Lammers in de kantine met alle medewerkers van Manders Automation

Ingrid wilde graag een Tirolerfest, dus hebben we haar een toepasselijke outfit gegeven 🍺