Your Partner in Dedicated Solutions

25-jarig jubileum Jeroen Lammers

 

🎉 Van harte gefeliciteerd Jeroen! 🎉

Afgelopen vrijdag hebben we een bijzondere mijlpaal gevierd bij Manders. Zo’n 25 jaar geleden solliciteerde Jeroen Lammers naar de functie van monteur, en sinds 1 februari 1999 is hij een onmisbaar onderdeel van ons team.

Al vanaf een van de eerste uitdagende projecten – het installeren van een grote lijn in Brazilië- heeft Jeroen laten zien dat hij gedreven is en toegewijd is aan zijn werk. Naast zijn werk als monteur, is Jeroen ook een fanatieke brandweerman en is hij onderdeel van onze BHV-groep. Zijn behulpzaamheid en zorg voor het welzijn van anderen zijn zowel binnen als buiten het bedrijf goed te merken. Als hij dienst heeft en er is wat aan de hand, dan laat hij alles uit handen vallen en gaat hij in volle vaart naar de kazerne. En als er iets gebeurt binnen het bedrijf, staat hij direct voor de mensen klaar.

Op werkgebied is hij een echte organisator. Het installeren van een machine bij de klant kunnen we met een gerust hart aan hem overlaten. Binnen de kortste keren is een gereed project bij ons gedemonteerd en staat het perfect op z’n plaats bij de klant. Jeroen heeft ook binnen no time contact met de klant en weet medewerkers daar zo ook altijd te motiveren om te helpen.

Als we terugkijken naar wat Jeroen allemaal gedaan en bereikt heeft, mogen we echt trots zijn op wat hij hier bij Manders in deze 25 jaar heeft meegemaakt. Namens het hele team willen we hem van harte feliciteren met dit jubileum en kijken we uit naar nog vele succesvolle jaren samen.

Gefeliciteerd Jeroen en op naar het volgende jubileum! 🥂