Your Partner in Dedicated Solutions

30-jarig jubileum John Thijssen

 

๐ŸŽ‰ Van harte gefeliciteerd John! ๐ŸŽ‰

Op 1 september 1992 is John Thijssen bij Manders gestart op de tekenkamer. Vanuit deze positie heeft hij 15 jaar lang bijgedragen aan vele mooie projecten. In 2007 heeft hij de stap gezet om dit vanuit een andere rol binnen de organisatie te gaan doen, namelijk als managing director. Ook deze functie bekleedt John ondertussen 15 jaar, met veel passie en toewijding.

Als je collegaโ€™s vraagt te beschrijven hoe John als baas is, krijg je dan ook veelvuldig te horen dat hij een technisch hart heeft en gedreven, daadkrachtig, eerlijk, loyaal en integer is. Hij kent zijn werknemers en de deur staat altijd voor ons open. Het is voor John dan ook duidelijk: de mensen zijn een van de belangrijkste middelen om een organisatie succesvol te laten zijn.

In zijn vrije tijd is John met regelmaat op de fiets te vinden. Ook vaart hij graag op een bootje, om โ€“ zoals hij het zelf zegt โ€“ alvast te oefenen voor zijn pensioen. Maar met het plezier waarmee hij nu zijn werk doet, hopen we dat hij nog heel wat jaren bij ons mag blijven!

John, van harte gefeliciteerd met je 30-jarig jubileum!  
 

John Thijssen jubileum 30 jaar bij Manders