Your Partner in Dedicated Solutions

Harry van den Munckhof met pensioen

Vrijdag 29 oktober hebben we feestelijk afscheid genomen van Harry, die na ruim 31 jaren gewerkt te hebben bij Manders met pensioen gaat.

Harry is in 1990 bij Manders Machines begonnen in de functie ‘Conventionele Bankwerker, Verspanend Technicus’. Louis Manders zag al snel de kwaliteiten van Harry en zo mocht hij zich vanaf 1993 meewerkend voorman noemen. Dit bleek de perfecte rol te zijn voor hem, want hij heeft sinds die tijd de verspaningsafdeling prima onder controle. Maar Harry hield zich niet alleen bezig met de vaste medewerkers, ook vele stagiairs heeft hij de kneepjes van het vak bijgebracht. Met zijn geduld en doorzettingsvermogen heeft hij zo vele leerlingen een prachtige stage gegeven.

In zijn rol als verspaningsleider/afdelingshoofd/meewerkend voorman voelde Harry zich als een vis in het water. Het maakte niet uit hoe veel werk er op zijn bord kwam, hij organiseerde het. Zelfs als er vanuit de montage-afdeling wijzigingen doorgevoerd moesten worden, dan werden deze gemakkelijk aangepakt en met groot enthousiasme uitgevoerd. De laatste jaren is Harry steeds meer bezig geweest met calculeren, wat ons enorm geholpen heeft voor onze klanten een zo scherp mogelijke prijs neer te kunnen zetten.

Harry, bedankt voor alles wat je voor Manders Automation hebt gedaan en namens al je collega’s: Geniet ervan!

 

Pensioen Harry van den Munckhof