Your Partner in Dedicated Solutions

We stellen graag voor: Cindy Hendriks, onze HR Business Partner

Ik ben Cindy, geboren en getogen in Mill en samen met mijn partner hebben we 4 kinderen van 13, 14, 15 en 16 jaar oud.
Naast werken en een groot gezin, ben ik redelijk sportief en sta ik wekelijks een aantal uren voor de groep als instructeur in de sportschool.

 

◀️ Wat heb je hiervoor gedaan?

Het werken met en voor personeel staat al ruim 15 jaar op mijn cv, waarvan nu een jaar bij Manders Automation. Vanaf het eerste moment was er een goede klik en eenzelfde kijk op zaken, waardoor de keuze om hier te gaan werken vrij snel was gemaakt.

Cindy Hendriks, HR Business Partner at Manders Automation

 

💬 Hoe ervaar je jouw rol bij Manders Automation?

Manders is een mooi, informeel bedrijf waarin samen met de klant gezocht wordt naar de beste oplossing voor een automatiseringsvraag. Machines en robots die we ontwerpen en maken voor diverse branches zijn altijd maatwerk en dus altijd anders. Dit vergt, gezien de technologische ontwikkelingen, veel kennis en zelfstandigheid van onze werknemers. We vinden het belangrijk om mensen in hun kracht te zetten en ze te laten doen waar ze goed in zijn. Daar waar mogelijk stimuleren we werknemers zich te ontplooien en te ontwikkelen. Dat e.e.a. inherent is aan de tevredenheid van werknemers is voor mij een vanzelfsprekendheid.

In mijn rol als HR Business Partner houd ik me bezig met alle facetten omtrent het personeel, van het werven van personeel tot duurzame inzetbaarheid en van personeelsplanning tot ziekteverzuim. Ik bekleed een solo functie en dat betekent dat alles betreffende personeelszaken aan bod komt. Dit is ook wat ik het liefste doe; de veelzijdigheid en afwisseling betekent dat geen dag hetzelfde is en dat snel schakelen er nu eenmaal bij hoort.

 

🔮 Wat verwacht je van de toekomst?

Terugkijkend naar een druk, bewogen maar vooral leuk jaar, zal de toekomst naar verwachting niet anders zijn. Met mooie en uitdagende projecten op de agenda weet ik zeker dat ik me in de toekomst niet hoef te vervelen en daar heb ik zin in!

Zoals onze machines blijft ook Manders zich ontwikkelen. Wij zoeken dan ook regelmatig naar ervaren, enthousiaste en gedreven mensen met passie voor het vak, maar ook voor leerlingen die op zoek zijn naar een leer-werk bedrijf staat onze deur open!