Your Partner in Dedicated Solutions

De mate van automatisering wordt door ons afgestemd op wat u nodig heeft. Efficiëntie en productkwaliteit staan daarbij voor ons voorop.
We adviseren u ook graag over de mate van automatisering die in uw geval economisch haalbaar is. Terugverdienbare automatisering noemen we dat.

Manuele Montagestations

Werkstations waarbij de operator de montage volledig handmatig uitvoert, bieden wij aan als individuele oplossing en als onderdeel van een geautomatiseerd proces. Indien nodig, ontwerpen wij deze stations zo, dat de operators alle benodigdheden bij de hand hebben. Automatische aanvoer van delen is uiteraard mogelijk, net als ondersteuning door bijvoorbeeld een hulpsysteem of collaboratieve robot.

Montagelijnen en -machines

In gevallen waar uw product lastig te assembleren is of wanneer u hoge productievolumes afzet, heeft u wellicht behoefte aan een volautomatische montagemachine of een robotcel. We proberen het vloeroppervlak daarbij optimaal te benutten en de cyclustijd zo kort mogelijk te maken. De toevoer van delen kan, afhankelijk van uw behoeften, handmatig of automatisch gebeuren.

Voor producten die meerdere assemblageprocessen vereisen, kan een montagelijn een geschikte oplossing zijn. Het onderdeel wordt automatisch tussen de stations getransporteerd. In de montagelijn kunnen handmatige assemblagestations, automatische montagemachines en robotcellen opgenomen zijn.

Lees meer over onze toevoertechnieken of de handlingtechnieken die we gebruiken op de specifieke pagina's.

De verbindingstechnieken en markeringsmethoden waarin wij gespecialiseerd zijn, vind u op de pagina Verbinden en Markeren.

Assembly

Geïnteresseerd in onze montagetechnieken?

Laten we uw ideale oplossing bespreken!

Wilt u weten hoe we projecten aanpakken?